Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shteti i ri i Serbisë dhe Malit të Zi do të zhvillojë zgjedhjet e para parlamentare më 25 shkurt.
Nga 126 deputetë 92 do të jenë nga Serbia dhe 35 nga Mali i Zi. Presidenti sipas një marrëveshje të mëparshme do të jetë nga Mali i Zi.
XS
SM
MD
LG