Ndërlidhjet

RUMBURK


Autoritetet ceke dhe gjermane kanë ndërmarrë gjatë ditës operacione të përbashkëta kundër imigracionit të paligjshëm në zonën kufitare mes dy vendeve.
Kjo përpjekje është provë për sistemin e ri të policisë kufitare evropiane, i cili filloi në Gjermani dy vjet më parë.
Shumica e imigrantëve të paligjshëm, që kalojnë nga Cekia në Gjermani, janë nga ish republikat sovjetike.
XS
SM
MD
LG