Ndërlidhjet

PRAGË


Në disa qytete anembanë botës kishte sërish protesta kundër luftës së mundëshme në Irak dhe për zgjidhje paqësore të krizës.
Në Romë, Papa Gjon Pali i dytë ka dënuar "terrorizmin dhe logjikën e luftës".
Në Bagdad , besimatrët e krishterë gjatë lutjeve në kishtat e qytetit kanë kërkuar që kriza irakiene të zgjidhet pa luftë.
Qytetarë nga Perëndimi që kundërshtojnë luftën kanë ndezur 50 mijë qirinjë tradicional në tempullin budist në Katmandu të Nepalit.
XS
SM
MD
LG