Ndërlidhjet

PARIS


Franca dhe Rusia i kanë bërë thirrje Irakut që ti shkatërrojë raketat e tij të ndaluara al Samoud në pajtim me urdhërin e inspektorëve të Kombeve të Bashkuara për armatimin.
Ndërkaq presidenti i Francës, pas takimit në Paris me kryeministrin e Spanjës, tha se akoma "është e mundëshme" të çarmatoset Iraku me mjetin paqësor të inspektimeve të vazhduara.
XS
SM
MD
LG