Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sekretari amerikan i Enrgjetikës, Spencer Abraham tha sot se firnizimet globale me naftë janë më shumë se adekuate për të kompenzuar çfarëdo çrregullimi që mund të shkaktojë lufta në Irak.
Presidenti i OPEC-ut, Abdullah al-Attiyah tha se karteli i naftës nuk shehë nevojë të thithë më shumë naftë për tregun tash kur ka shpërthyer lufta në Irak dhe se tregu botëror është i tej-furnizuar.
XS
SM
MD
LG