Ndërlidhjet

KALAK


Luftëtarët kurdë, me mbështetjen e një numri të kufizuar të trupave dhe aeroplanëve të koalicionit, janë përplasur me forcat irakene për të marrë kontrollin e një poste ushtrie në Khazer, në veri të qytetit Mosul.
Luftëtarët kurdë kanë përparuar, ndonëse për momentin ecja përpara e kurdëve duket të jetë ndaluar.
XS
SM
MD
LG