Ndërlidhjet

LONDËR


Regjimi i Irakut i ka fshehur armët e shkatërrimit në kohën kur atje gjendeshin inspektorët e Kombeve të Bashkuara, tha sekretari britanik i Mbrojtjes Goeffrey Hoon.
"Ne do t'i gjejmë ato armë. Ato janë në Irak. Ne dijmë për përpjekjet e regjimit për çmontimin dhe fshehjen e tyre", tha Hoon.
Tani, forcat irakiene rezistojnë vetëm në Bagdad, dhe në disa pjesë të Basrës, andaj na mbetet edhe shumë punë për të bërë, tha sekretari britanik i Mbrojtjes.
XS
SM
MD
LG