Ndërlidhjet

BASRA


Forcat britanike kanë kërkuar nga banorët e Basrës, në jug të Irakut, të dorëzojnë armët. Kjo është pjesë e masave që trupat e koalicionit kanë ndërmarrë për të siguruar qytetin.
E njëjta kërkesë është bërë dhe në qytete të tjera dhe mësohet se ka pasur dorëzim apo marrje të armëve nga trupat britanike dhe në qytetin port të Umr Kasrit.
XS
SM
MD
LG