Ndërlidhjet

LITTLE ROCK – ARKANSAS


Presidenti amerikan George Bush ka qëndruar gjatë ditës në Arkansas, ku ka diskutuar mbi nismat më të fundit ekonomike dhe zhvillimet në luftën kundër terrorizmit.
Presidenti amerikan me këtë rast ka thënë:
"Grupi i terroristëve, që sulmoi vendin tonë ngadalë por sigurt po shkatërrohet. Deri tani gati gjysma e drejtuesve më të lartë të Al-Kaidës janë ose në burg ose të vdekur, cfarë do të thotë se nuk paraqesin më problem."
XS
SM
MD
LG