Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian sot e studioi një propozim për të egzanminuar udhëtarët nga rajonet e prekura prej virusit të SARS-it, pasi shefi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë tha se është shumë heret të thuhet nëse shpërthimi i sëmundjers po pashitet anembanë botës.
Ministrat e Shëndetësisë së Bashkimit Evropian
mbajtën një mbledhje emergjente në Bruksel për të diskutuar rrugët se si të parandalohet përhapja e virusit të SARS-it në Evropë.
Nga virusi i SARS-it në botë, të shumtën në Kinë dhe në vende aziatike, kanë vdekur 479 njerës dhe janë infektuar mbi 7.000 të tjerë.
XS
SM
MD
LG