Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Shteteve të Bashkuara ka premtuar 14 milionë e katër qind mijë dollarë për të përkrahur procesin e kthimit të personave të zhvendosur dhe refugjatëve në Kosovë, njoftoi shefi i zyrës amerikane në Prishtinë, Rino Harnish.
Kjo është gadi trefishi i shumës së shpenzuar vitin e kaluar për kthim.
''Këto fonde tregojnë se sa i madh është prioriteti i kthimit për qeverinë e Shteteve të Bashkuara'', thuhet në kumtesë.
XS
SM
MD
LG