Ndërlidhjet

BAGDAD


Administratori civil amerikan i Irakut, gjenerali në pension, Jay Garner ka caktuar 15 qershorin afat të fundit për aftësimin e pjesës më të madhe të infrasktrukturës dhe për normalizimin e sistemit shëndetësorë dhe arësimorë të vendit.
Garner ka thënë se sitemi energjetik i vendid duhet të aftësohet, sistemi shëndetësorë të riparohet, shkollat të ri-hapen dhe uji i pastër për pije të sigurohet.
XS
SM
MD
LG