Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës ka vendosur të kërkojë zyrtarisht nga UNMIK-u hapjen e zyrave në vendet Perëndimore ku punojnë dhe jetojnë shqiptarë të Kosovës, është kumtuar mbrëmë nga kabineti i kryeministrit Bajram Rexhepi.
Kërkesa bëhet pasi në një raport të institucioneve të Kosovës janë paraqitur probleme serioze të banorëve nga Kosova lidhur me marrjen e dokumentave të udhëtimit në vende të ndryshme Perëndimore.
XS
SM
MD
LG