Ndërlidhjet

OHËR


Liderët e 5 vendeve të Ballkanit sot i bënë thirrje Bashkimit Evropian që në samitin e Selanikut, të caktojë një afat kohor për integrimin e këtyre vendeve në unionin.
Në deklaratën e përbashkët pas takimit në Ohër, presidentët e Shqipërisë, Bosnjes, Kroacisë, Maqedonisë, Serbisë dhe Malit të Zi, thanë se samiti paraqet "rast të jashtzakonshëm" që palët të bëjnë "përparim konkret drejt integrimeve evropiane".
XS
SM
MD
LG