Ndërlidhjet

SHKUP


Partia Demokratike Shqiptare njoftohet se e ka tërhequr moratoriumin mbi aktivitetet e saj.
Në arsyetimin e Kuvendit Qendror të partisë thuhet se vendimi është marrë për shkak të presioneve të bashkësisë ndërkombëtare dhe anëtarësisë për t'u rikthyer në skenën politike të Maqedonisë.
Bëhet e ditur se vendimit i ka paraprirë një letër e ambasadorëve të Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian në Shkup, në të cilën është kërkuar që kjo parti të kthehet në skenën politike, meqë moratoriumi e vë në pyetje zbatimin e marrëveshjes kornizë.
XS
SM
MD
LG