Ndërlidhjet

UASHINGTON


Nuk jam i befasuar që Pakistani ishte në ballë të luftës kundër terrorizmit, dhe ka kontribuar aq shumë për të krijuar një botë të sigurtë dhe stabile, tha presidenti i Pakistanit Pervez Musharraf në një takim në Dhomën amerikane të Tregtisë.
"Përkushtimi në luftën kundër terrorizmit i përgjigjet mirë qëllimit kryesor të Paksitanit, siç janë përmirësimi i kushteve ekonomike dhe shoqërore të njerëzve në vend", tha Musharraf.
XS
SM
MD
LG