Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesja e Paktit të Stabilitetit për Evropën jug-lindore, Elisabeth Rehn ka deklaruar në Prishtinë se e ka refuzuar propozimin që të kandidohet për postin e shefit të UNMIK-ut, por e ka vlerësuar pozitivisht përparimin e arritur në demokratizimin e Kosovës.
Rehn ka takuar presidentin dhe kryeministrin e Kosovës si dhe ushtruesin e detyrës së shefit të UNMIK-ut, Charles Brayshow.
Presidenti Ibrahim Rugova, pas takimit me Elizabeth Rehn, ka deklaruar se në Kosovë pritet ndihma e sajë për intergrim në BE dhe në NATO.
XS
SM
MD
LG