Ndërlidhjet

TETOVË


Ka përfunduar në Tetovë kongresi i Partisë Demokratike Shqiptare. Në përfundim të punimeve janë zgjedhur strukturat drejtuese, derisa në postin e kryetarit të kësaj partie është rizgjedhur Arbën Xhaferi.
Njëherësh janë miratuar disa ndryshime në statusin e kësaj partie, që lidhen me angazhimet e PDSH-së për realizimin e të drejtës së popujve për vetvendosje dhe krijimin e institucionit të nënpresidentit të Maqedonisë, post që do t'i takonte përfaqësuesve të shqiptarëve në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG