Ndërlidhjet

BEOGRAD


Guvernatori i Bankës Popullore të Serbisë, Mlagjan Dinkiq ka thënë se zyrtarë më të lartë qeveritarë janë ndërlikuar në larjen e parave të pista dhe korrupsion dhe ka kërkuar të ndërmerren hapa ligjor kundër dy bashkëpunëtorëve të kryeministrit Zoran Zhivkoviq, duke pretenduar se ata qëndrojnë pas transferimeve dubioze të parave në shumë prej më se një milion ndollarësh.
Ndërkohë, parlamenti i Serbisë po debaton për ligjin mbi Bankën Popullore, i cili mund të hapë rrugën për largimin e Dinkiqit.
XS
SM
MD
LG