Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Peter Schieder i ka bërë thirrje Serbisë dhe Malit të Zi që t'i rezistojnë presioneve të Shteteve të Bashkuara për të nënshkruar një marrëveshje që do të përjashtonte qytetarët amerikanë nga jurisdiksioni i Gjykatës Penale Ndërkombëtare.
Pdeter Schieder e ka lavdëruar Serbinë e Malin e Zi sepse nuk e kanë nënshkruar deri tash ate marrëveshje me Uashingtonin, me gjithë se rrezikojnë të humbin mbështejen dhe ndihmën ushtarake amerikane.
XS
SM
MD
LG