Ndërlidhjet

BAGRAM/AFGANISTAN


Shefi i Shtabit të përbashkët të forcave të armatosura të Shteteve të Bashkuara, gjenerali Richard Myers gjatë qëndrimit në Afganistan ka deklaruar se konflikti në Irak nuk i ka shkapërderdhur resurset nga lufta kundër terrorit.
''Ajo që po bëjmë në Afganistan dhe ajo që po bëjmë në Irak në shumë aspekte është e njejta gjë. Ne u pamundësojmë strehimin terroristëve, ku ata mund të operojnë, ku mund të stërviten dhe u pamundësojmë terroristëve të fusin në dorë armë për zhdukje në masë'', ka deklaruar gjenerali Myers.
XS
SM
MD
LG