Ndërlidhjet

DUBAI


Televizioni satelitor al Jazzera i Katarit ka emituar një mesazh të ri për pupullin irakian, si'ç thotë nga lideri i dëbuar Saddam Hussein, në të cilën folësi u bënë thirrje irakianëve që të ruajnë pasurinë shtetërore dhe partinë e tij të dëbuar Bath derisa ''gjërat të kthehen në normalitet''.
Folësi nga kaseta, i cili gjithashtu bënë thirrje për rezistencë ndaj okupimit amerikan, jep 27 korrikun si datë të incizimit.
XS
SM
MD
LG