Ndërlidhjet

AMAN


Shtetet e Bashkuara bëjnë "gjithçka që munden" për ta ruajtur planin e paqes për Lindjen e Mesme, pas dy sulmeve vetëvrasëse të palestinezëve, tha zëvendës sekretari amerikan i shtetit.
Pas takimit me kryeministrin palestinez Mahmoud Abas, William Burns u bëri thirrje të dyja palëve në konflikt t'i përmbushin obligimet e tyre ndaj planit.
"Askush nga ne nuk ka iluzione. Ky është proces i vështirë. Izraelitët dhe palestinezët kanë obligime ndaj të dy popujve. Shtetet e Bashkuara do të bëjnë gjithçka të mundur për të ndihmuar", tha Burns.
XS
SM
MD
LG