Ndërlidhjet

SHËN NAUM/OHËR


Presidentët e Maqedonisë dhe Shqipërisë, Boris Trajkovski dhe Alfred Moisiu kanë patur një takim pune në Shën Naum dhe me këte rast kanë theksuar rëndësinë e zgjerimit të kontakteve dhe të bashkëpunimit të mëtejshëm.
Presidenti Moisiu ka deklaruar pas takimit se ''është në interes të veçantë të dy vendeve dhe rajonit në tërësi nxitja e dialogut dhe e frymës së bashkëpunimit''.
XS
SM
MD
LG