Ndërlidhjet

SHKUP


Forcat policore të Maqdonisë kanë arritur të lirojnë dy policët e zënë sot peng afër Likovës nga Avdil Jakupi i njohur me pseudonimin ''Çakalla'' dhe vazhdojnë operacionin për kapjen e rrëmbyesit i cili konsiderohet të jetë një nga liderët e gupeve të armatosura që quajnë veten Armata Kombëtare Shqiptare.
Forcat e ministrisë së Brendëshme kishin ndërmarrë një operacion të gjërë në fshtrat rreth Tanushës për lirimin e policëve të rrëmbyer.
Avdil Jakupi kishte kërkuar më parë nga autoritetet e Maqedonisë që të lironin dy pesrona, Ali Ajetin dhe Sulejman Sulejmanin, të arrestuar më herët lidhur me një sulm me bomba në Kumanovë, që ai të lironte dy policët.
XS
SM
MD
LG