Ndërlidhjet

SOFJE


Pjesëmarrësit në konferencën ndërkombëtare të sigurisë në Sofje u bënë thirrje liderëve të Ballkanit ta vazhdojnë ndërtimin e demokracisë dhe stabilitetit.
Sekretari i përgjithshëm i NATO-s George Robertson tha se vendet e Evropës juglindore duhet ta shohin ardhmërinë, ta ndërtojnë demokracinë dhe "ta çrrënjosin krimin dhe korrupcionin".
Kreu i Paktit të Stabilitetit për Ballkanin Erhard Busek tha se krimi i organizuar dhe korrupsioni janë kërcënime serioze për rajonin.
XS
SM
MD
LG