Ndërlidhjet

PRIZREN


Në fshatrat Sreckë dhe Drajqicë midis komunës së Prizrenit dhe të Shterpcës do të ndërtohen 60 shtëpi për kthimin e të zhvendosurit serbë, ka deklaruar Bil Fokston, shef i një organizate gjermane, e cila i mbykqyr dhe pjesërisht e financon ndërtimin e shtëpive. Kthimin e të zhvendosurve në këto fshatra e kanë paralajmëruar ish shefi i UNMIK-ut Mihajl Shtajner, kryeministri Bajram Rexhepi dhe Miroslav Todoroviq, koordinator për çështje të kthimit në qeverinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG