Ndërlidhjet

BERLIN


Sipas një hulutmimi të opinionit të publikuar sot, shumica e gjermanëve kundërshtojnë idenë e dhënies së ndihmave për rikonstruktimin e Irakut.
Afro 52% e të anketuarve signalizuan kundërshtimin e tyre për çfarëdo ndihme civile në Irak, ndërsa 43% u shprehën për ndihmë. Në një intervistë të djeshme, kancelari i Gjermanisë, Gerhard Schroeder tha se "vendi i tij është i përgatitur për ta ndihmuar trainimin e policisë dhe të ushtrisë së Irakut".
XS
SM
MD
LG