Ndërlidhjet

MELBURN


Në Australi, një kengur ia ka shpëtuar jetën pronarit, që ishte alivanosur nga rënia e një dege mbi kokë
në fermën e tij.
Kenguri, që me njërin sy nuk sheh, e kish parë pronarin e shtrirë, dhe kishte vrapuar te zonja e shtëpisë, të cilën e ka drejtuar tek bashkëshorti i alivanosur.
XS
SM
MD
LG