Ndërlidhjet

VIENË


Pavarësia e Kosovës është e pashmangshme, dhe pavarësimi i saj nuk do të ketë kurrfarë pasojash për vendet fqinje, tha në Vienë Erih Rajter, shef i drejtorisë për çështje të sigurisë në Ministrinë e Mbrojtjes të Austrisë.
Sipas tij, statusi i Kosovës duhet zgjidhur para pavarësimit të Malit të Zi nga unioni i përbashkët me Serbinë.
XS
SM
MD
LG