Ndërlidhjet

VJENË


Prishtina dhe Beogradi kanë pritje të ndryshme nga dialogu i parë i drejtpërdrejtë, vlerëson agjencia austriake e lajmeve.
Sipas saj, liderët e shqiptarëve të Kosovës janë të dëshpëruar me zgjedhjen e temave për bisedimet.
"Rruga drejt pavarësisë së dëshiruar tani duket se është më e vështirë se sa pas përfundimit të bombardimeve të NATO-s", thekson agjencia austriake, duke shtuar se qëndrimet diametralisht të kundërta nuk janë parashenjë e mirë për suksesin e bisedimeve.
XS
SM
MD
LG