Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shefi i Pentagonit, Donald Rumsfeld, ka kërkuar nga zyrtarët më të lartë të departamentit të Mbrojtjes, përmes një pyetësori, të përgjigjen lidhur me atë nëse Shtetet e Bashkuara po bënin gjithë cfarë është e nevojshme në luftën kundër terrorizmit. Rezultatet janë të përziera, vecanërisht në luftën kundër Al-Kaidës dhe koalicionet e drejtuara nga Shtetet e Bashkuara në Irak dhe Afganistan.
XS
SM
MD
LG