Ndërlidhjet

KANBERA


Në një fjalim në Parlamentin e Australisë, presidenti i Kinës Hu Jintao sot ka bërë thirrje për multi-lateralizëm në çështjet ndërkombëtare.
"Çështjet botërore duhet trajtuar përmes konsultimeve në baza të barabarta nga të gjitha vendet. Liderët botërorë duhet ta njohin rolin e rëndësishëm të Kombeve të Bashkuara dhe Këshillit të Sigurimit për ruajtjen e paqes në botë", tha presidenti i Kinës.
XS
SM
MD
LG