Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit e ka vazhduar për 6 muaj tjerë mandatin e forcave paqëruajtëse në Qipro, dhe tha që Turqia ti heqë kufizimet ndaj tyre.
Sekretari i përgjithshëm Kofi Annan ka rekomanduar që personali ushtarak dhe policor të mbeten atje përderisa të gjendet një zgjidhje politike.
XS
SM
MD
LG