Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Harri Holkeri, përmes një komunikate, ka shprehur shqetësimin e tij rreth qëndrimit të fundit të Qeverisë së Kosovës mbi privatizimin e ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë.
Ai ka thënë se privatizimi mund të vazhdojë në bazat ekzistuese ligjore, nëpërmjet rregullores së Agjencisë Kosovare të Privatizmit.
Zoti Holkeri ka thënë gjithashtu se politikat operacionale të privatizimit duhet të ndryshohen dhe se AKM-ja aktualisht është duke punuar në këtë drejtim.
XS
SM
MD
LG