Ndërlidhjet

PODGORICË


Mali i Zi duhet të miratojë një paketë ligjesh të posacme për të luftuar trafikun e qënieve njerëzore. Këtë kërkesë ia ka bërë Podgoricës zyrtare Organizata për Siguri dhe bashkëpunim në Evropë, OSBE.
Maurizio Massari, shefi i Misionit të OSBE-së në Serbi e Mal të Zi, tha se një paketë të ngjashme ligjore duhet ta miratojnë të gjitha vendet e rajonit.
XS
SM
MD
LG