Ndërlidhjet

BUKURESHT


Një e pesta e mjekëve të Rumanisë e kanë lëshuar vendin për shkak të pagave dhe kushteve më të mira.
Shoqata e Mjekëve tha se 10 mijë mjekë rumunë punojnë jashtë, ndërsa shumica e tyre kur janë larguar nuk kanë patur as 35 vjet.
XS
SM
MD
LG