Ndërlidhjet

KAJRO


Fraksionet palestineze i kanë përfunduar bisedimet në Kairo me arritjen e një marrëvshjeje për ndërprerje të kushtëzuar të sulmeve vetëvrasëse ndaj Izraelit. Por në deklaratën përfundimtare, të sajuar nga prfaqësuesit e 13 fraksioneve, nuk bëhet fjalë dhënien fund të sulmeve kundër ushtarëve dhe kolonëve izraelitë në territoret e okupuara. Komunikata e akuzon Izraelin për dështimin e armëpushimit të mëparshëm që fraksionet palestineze e patën shpallur në qershorin e sivjemë.
XS
SM
MD
LG