Ndërlidhjet

VARSHAVË


Do të ishte fatale për të ardhmen e integrimeve evropiane, nëse do ti' kërkonim fajtorët për dështimin e Samitit të Bashkimit Evropian në Bruksel, ka deklaruar presidenti i Polonisë, Aleksandër Kvashjnevski.
Për arritjen e komporomisit për Kushtetutën e ardhëshme evopiane ka munguar koha, por edhe pjekuria e disa anëtarëve të Bashkimit, ka thënë presidenti polak. Polonia është e gatshme për bashkëpunim me të gjithë partnerët në kërkim të zgjidhjeve të cilat do t'i ndihmonin integrimet evropiane si dhe krijimin e një rregullimi institucional i cili duke respektuar të drejtat e të gjithë pjesëmarrësve të këtij procesi , do ta forconte Evropën, ka përfunduar presidenti polak, Aleksandër Kvashnjevski.
XS
SM
MD
LG