Ndërlidhjet

MILANO


Ministrat e jashtëm të 17 vendeve të Iniciativës së Evropës Qëndrore,u bëjnë pjes edhe Maqedonia,Shqipëria dhe Jgosllavia nga mbledhja në Milano kanë shfaqur drojën se shkallëzimi i dhunës në Maqedoni mund të përhapet edhe në rajonet tjera të Ballkanit.
Ata kanë bërë thirrje të përtërihen përpjekjet për paqë duke përjashtuar zgjidhjen ushtarake të krizës në Maqedoni.
XS
SM
MD
LG