Ndërlidhjet

MOSKË


Rusia do të paguaj borxhin e sajë ndaj Klubit të Parisit, pamarrë parasysh ndryshimet e çmimit të naftës dhe refuzimin e Perëndimit që ti riprogramojë Moskës borxhin prej afro 40 miliardë dollarësh, ka deklaruar ministri i finansave, Aleksej Kudrin.
Rusia duhet të paguaj borxhin e jashtëm prej nëntëmbëdhjetë miliardë e pesqind milionë dollarë në vitin 2003, kurse ministri Kudrin ka thënë se vendi i tij nuk llogarit më në riprogramimin e borxhit.
XS
SM
MD
LG