Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kryesuesi, Jean-David Levitte, ambasador i Francës, ka thënë se Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara gjatë javës së ardhshme do të diskutoj masat e reja anti-terroriste.
Ai, me këtë rast, ka përmendur rezolutën 1368, që u miratua unanimisht një ditë pas sulmeve terroriste në Nju Jork dhe në Uashington, duke thënë se “lidhur me përmbajtjen e saj, në aspektin e ndërmarrjes së aksionit, do të bisedohet gjatë javës së ardhshme”.
XS
SM
MD
LG