Ndërlidhjet

UASHINGTON


Drejtori i Fondi Monetar Ndërkombëtar, Horst Koehler, ka përshëndetur futjen zyrtare në qarkullim të euros nga një janari si “gurthemel historik” në integrimet evropiane dhe hap final të një procesi të pashembëllt të integrimeve monetare ndërkombëtare.
Dymbëdhjetë vende nga Euro Zona do të fillojnë përdorimin e euros nga një janari, kurse Britania, Danimarka dhe Suedia, gjithashtu anëtare të Bashkimit Evropian, tek duhet t,i shoqërohen asaj.
XS
SM
MD
LG