Ndërlidhjet

PARIS


Kryeministri i Francës, Lionel Jospin i ka bërë thirrje presidentit të Shteteve të Bashkuara George Bush që “të mos u dorëzohet tundimeve të forta të unilateralizmit” dhe ka thënë se është e gabuar të “reduktohen problemet e botës në dimenzionin e vetëm të luftës kundër terrorizmit”.
Duke folur në Paris ,Jospen ka theksuar rëndësinë e bashkëpunimit ndërkombëtar dhe nevojën për eliminimin e burimeve të terrorizmit. Ai ka potencuar nevojën,siç e ka quajtur, “për qasje multiratelare”.
XS
SM
MD
LG