Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i ri i Misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, diplomati veteran gjerman Michail Steiner arriti në Prishtinë që të marrë postin e kryeadministratorit dhe theksoi se dëshiron të vë Kosovën “në binarët evropianë”.
Steiner u deklaroi reporterëve para selisë së UNMIK-ut se do të përqëndrohet në bartjen e autoritetit tek qeveria e posazgjedhur, posa të formohet ajo.
Shefi i ri i UNMIKUt ka thënë më tej se pushteti ligjor, vende të reja pune dhe siguria brenda dhe rreth Kosovës do të jenë preokupimet e tij kryesore.
XS
SM
MD
LG