Ndërlidhjet

BEOGRAD


I dërguari special i Bashkimit Evropian, Shtefan Lenge bisedoi në Beograd me bashkëpuntorët e presidentit jugosllav në vargun e takimeve lidhur me ardhmërinë e federatës jugosllave.
Nga takimi që u cilësua “si teknik” ,nuk u dhanë hollësi ,por u theksua se “hulumtohen mundësitë e ndryshme”.
Opozita Demokratike Serbe dhe koalicioni malazez “Bashkërisht për Jugosllavinë”, kishin hartuar mbrëmë strategjinë e përbashkët, që synon “një shtet funksional i cili do të respektonte interesat vitale të Serbisë dhe Malit të Zi”.
XS
SM
MD
LG