Ndërlidhjet

PRISHTINË


Të gjithë personat të cilët hyjnë në Kosovë dhe kanë me vete mbi 10 mijë euro prej sot duhet të mbushin “formularët për paraqitjen e valutës” dhe t,ia dorzojnë autoriteteve në vendkalime kufitare dhe aeropore, e rregulli vlen si për para të thata ashtu edhe për kambiale udhëtimi dhe bankare, njoftuan përfaqësuesit e UNMIK-ut.
Nëse paratë nuk paraqiten, kjo konsiderohet kundërvajtje dhe mund të gjobitet me ndalimin e 25 përqind të vlerës së përgjithshme të parave që mbahen me vete.
XS
SM
MD
LG