Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës, Carla Del Ponte shtrëngoi liderët jugosllavë që ti ekstradojnë të arratisurit e akuzuar për gjencocid në Bosnjë, Ratko Malladiq dhe Radovan Karaxhiq dhe të akuzuarit tjerë.
Del Ponte viziton Beogradin pas miratimit të ligjit nga ana e parlamentit federal që i lejonë Jugosllavisë t,i arrestojë dhe ekstradojë 23 persona të akuzuar nga Tribunali i Kombeve të Bashkuara për krime lufte.
XS
SM
MD
LG