Ndërlidhjet

KABUL


Ish-mbreti i Afganistanit, Mohammad Zahir Shah, u kthye në Kabul pas 29 vitesh egzili në Itali dhe tani shumë shpresojnë se ai si qytetar mundë të bëhet simbol i unitetit nacional që ti mbledhë së bashku komandantët afganë dhe grupet e përçara etnike.
XS
SM
MD
LG