Ndërlidhjet

JERUSALEM


Zyrtarët izraelitë thonë se trupat hyrën në Hebron në përndjekje të të dyshuarave, pas sulmit të fundit të palestinezëve të armatosur kundër një vendbanimi kolonësh ebrejë afër Hebronit, e jo për invadim territoresh.
Ministri i Jashtëm Izraelit, Shimon Perez, tha në Jerusalm:“Izraeli nuk invadon kurrfar rajoni, por kur disa terroristë vijnë nga një vend i ditur ushtarët tanë shkojnë atje në kërkim të strofullës së terrorit dhe vrasësit dhe përpiqen të heqin qafet njerëzit që janë përgjegjës për vrasjen”.
XS
SM
MD
LG